God sommer!

Da var skoleåret slutt og alle elevene våre har tatt ferie. Denne siste uka med kjempefint vær har de fleste klassene brukt ute i naturen. Mandag hadde vi aktivitetsdag for alle med ulike poster. Det var både kjekt, utfordrende og varmt. Tirsdag og onsdag var det sykkeltur, kano, bading, tur i Sandvedparken og til Lutsi-vannet, grilling og kos i gapahuken. Nå ønsker vi alle
Les mer »


Troll i skogen

I dag har 1.-2. trinn vært ute og lokket fram trollene i skogen vår.
Les mer »


Naturfag ved froskedammen

3. og 4. klasse hadde om livet i vannet i naturfag. Vi brukte anledning og det flotte nærmiljøet og tok turen til froskedammen for å se nærmere på småkrypene der.
Les mer »


Endelig 17. mai-leker

Endelig kunne vi bruke en gymtime til å ha 17. mai-leker og premier.
Les mer »


Kunst og håndverk

Småtrinnet har laget spikerbilder i kunst og håndverk. Det ble lagt ned mye godt arbeid og det ble et flott resultat.
Les mer »


Snart 17. mai

Denne uka er det mye fokus på 17. mai – for selv om årets 17. mai-feiring blir litt annerledes, så er det likevel viktig å lære om Norges historie, grunnloven, flagget, demokrati og frihet.
Les mer »


Skolen åpner igjen

I uke 20 åpner vi opp for at 5.-10 trinn skal komme tilbake på skolen. I løpet av uken vil alle elevene være tilbake. Info om oppstart er sendt på Visma.


Arkitekter i naturen

I dag har 1.-2. klasse hatt utetimer i kunst og håndverk. Elevene har laget enkle modeller av hus i naturmaterialer. Her ble det flotte bygninger i stein, tre, gress og mose.
Les mer »


Utetime i åkeren

Den siste torsdagen i april fikk 3. og 4. klasse jobbet litt i åkeren på den økologiske gården. De hjalp med steinhenting, fikk besøke grisene og hønene og fikk plukket gressløk og rabarbra. Håper noen kan lage noe godt av det. En kjekk og effektiv utetime.


Skolen stenges

Vatneli skole blir stengt fra og med fredag 13. mars inntil videre. Dette gjelder all skoleaktivitet, undervisning, utviklingssamtaler og styremøter. En ny vurdering vil bli tatt om 14 dager. Foreldrene bes følge opp elevenes opplæring så langt
Les mer »