Forsiden   Hjelpearbeid

Hjelpearbeid

 

Elever samler inn penger til humanitære formål.
Skolens ansatte og elever engasjerer seg ikke minst aktivt i humanitært arbeid i samarbeid med Adra-Norge. Hvert år samler skolens elever inn betydelige beløp til arbeidet for en bedre og mer rettferdig verden gjennom sin tre dagers bøsseaksjon og Adra-markedet til jul. Engasjementet betyr mye for de som får hjelp i den tredje verden, men det betyr også mye positivt for alle i skolefamilien som er engasjert.

Hva er ADRA?
ADRA (Adventist Development and Relief Agency) ble etablert i 1984 som en uavhengig utviklings- og nødhjelpsorganisasjon. ADRA er i dag et globalt nettverk av selvstendige organisasjoner som arbeider i over 140 land. ADRA-nettverket internasjonalt bidrar årlig med milliardbeløp som forvaltes i utviklings- og nødhjelpsarbeidet.

Støtter ADRA-Norge
Vatneli skole vil være med å forandre verden til å bli et bedre sted for flere. Elevene lærer å hjelpe andre i praksis, og det får vi til gjennom en årlig bøsseaksjon og andre arrangement gjennom året, som Adramarkedet før jul. Elevene viser et sterkt engasjement og interesse for å hjelpe andre.