Forsiden   Informasjon   Innskriving 1. klasse/ledige elevplasser

Innskriving 1. klasse/ledige elevplasser

Vatneli skole gir et meget godt faglig tilbud fra 1.-10.trinn, der også kristne verdier har stor betydning. Det er fra høsten 2020 ledige plasser fra 1.-7. trinn.

Vi har innskrivningsdag for 1.trinn torsdag 21.nov kl 8.30-11. Skolen har gode rabattordninger for søsken og planer om et transporttilbud til/fra Stavanger- og Kleppregionen, forutsatt at det er en viss interesse. Skolen har egen musikkskole som en del av skoletilbudet inkludert i skolepengene. (Reduserte satser, fritak mulig v lav inntekt – skolepenger skal ikke være noen hindring.)

Ta kontakt for mer info og spørsmål om skoletilbudet: 51 60 40 60, 959 12 427 (rektor mobil), 911 99 996 (Ass rektor mobil), post@vatneli.no.

Om betydningen av kristen grunnskole sier to ansatte som også er foreldre:
Nina Skoge: ”En skole som ser hele barnet mitt og formidler verdier som nestekjærlighet, respekt og forvalteransvar. En skole som formidler trygghet og et håp for framtiden.”
Bjørn Knutsen: ”Skolens profilerte verdier kompetanse, respekt og kristentro oppsummerer på mange måter det som er viktig for meg som både som far til to elever her og ansatt.”

 

Kommentarer er lukket.