Forsiden   Diverse   – Godt læringsmiljø

– Godt læringsmiljø

En av avgangselevene (2015-2016) fra Vatneli skole, Vegard Tysseland, er veldig fornøyd med å ha valgt Vatneli skole.

– Foreldrene mine fikk noen brosjyrer i posten og vi besøkte Åpen dag på skolen ved flere anledninger, forteller Vegard.

– Jeg hadde hørt mye bra om det å gå på en skole med få elever når det gjelder klassemiljø og det faktum at du ikke trenger «å trekke kølapp» dersom du trenger hjelp med noe, sier Vegard når han får spørsmål om hvorfor han valgte å ta ungdomsskolen på Vatneli.

Han er legger vekt på det gode miljøet ved skolen når han får spørsmål om hva han har likt best med å gå på Vatneli skole:

– Jeg tror det må være det unike felleskapet, mangfoldet og at siden vi er så få i klassen så kjenner vi alle veldig godt.

– Jeg tror ikke du finner bedre klassemiljø på andre skoler i Sandnes. Vanskelig å forklare men, alle respekterer alle, og alle kjenner alle, på tvers av klassetrinn.

Vegard tar med seg mange gode minner fra skolen, men det han kommer til å huske mest er kanskje språkturen til Berlin og Fredsturen til Krakow:

– Det er utrolig kjekt at skolen arrangerer turer, både for det faglige, og ikke minst at vi som klasse blir bedre kjent med hverandre, og det styrker samholdet i gruppen, sier Vegard.

Videre legger Vegard til: – Det faglige tilbudet er helt eksepsjonelt, dyktige lærere, godt læringsmiljø og ikke minst at det ikke blir sett negativt på å være litt «nerd». Man kan prestere hvordan man vil, enten det er i ene eller andre enden av skalaen uten å bli ertet eller hetset. Det tror jeg er ganske unikt for Vatneli.

Nå går turen videre til Tyrifjord videregående skole for Vegard Tysseland. Så er målet å jobbe innen salg og kanskje som eiendomsmegler.

Avgangselev

Vegard Tysseland, avgangselev 2015-2016  er veldig fornøyd med miljøet på skolen – både læringsmiljø og at alle respekterer hverandre.

 

Kommentarer er lukket.